Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou Skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 45 6709 122

O nemocnici

Medzinárodný deň detí v nemocnici Žiar nad Hronom

1.6.2024

Ani deti, ktoré kvôli zdravotnému stavu museli tráviť MDD v nemocnici, neprišli o oslavu svojho veľkého dňa. Nemocnica AGEL Žiar nad Hronom pre ne pripravila bohatý program a darčeky.

V dopoludňajších hodinách navštívili pediatrické oddelenie žiarskej nemocnice postavičky SKY a CHASE, známe z rozprávky Labková Patrola. Celým oddelením sa šíril spev a dobrá nálada, čo potvrdilo správnosť výberu práve tohto programu.

„Deti sú naši najcitlivejší pacienti. Pobyt v nemocnici v spojení s ochorením, ktoré ich v ten čas trápi, nie je ľahký, a preto zážitok z tohto dňa im určite zanechal krásnu spomienku na čas strávený práve v nemocnici. Zároveň nás, lekárov, zdravotných, ale aj nezdravotných pracovníkom veľmi teší a napĺňa vidieť svojich pacientov s úsmevom a s rozžiarenými očkami šťastia, aj vďaka programu, ktorý sme si pre nich pripravili. V neposlednom rade ďakujeme kolegyniam, ktoré tento deň strávili ako maskoti rozprávkových postavičiek a potešili nielen deti, ale aj nás, zamestnancov nemocnice, ich veselou prítomnosťou,“ uviedla MUDr. Renáta Szépeová, námestníčka pre liečebno-preventívnu starostlivosť nemocnice AGEL Žiar nad Hronom a Banská Štiavnica
Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
[email protected]

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL