Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou Skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 45 6709 122

O nemocnici

V Nemocnici AGEL Žiar nad Hronom sa začalo s plánovanou rekonštrukciou

11.6.2024

Avizované plány rekonštrukcie žiarskej nemocnice sa začali napĺňať. Ako prvé prejde obnovou oddelenie jednodňovej zdravotnej starostlivosti. Cieľom spoločnosti AGEL je vybudovať moderné a bezpečné prostredie nielen pre pacientov, ale aj pre zamestnancov nemocnice.

Stavebné úpravy sa v uplynulých dňoch začali realizovať na oddelení jednodňovej zdravotnej starostlivosti. Po kompletnej rekonštrukcii tu vznikne osem dvojlôžkových a štyri jednolôžkové izby. Každá izba bude mať vlastné sociálne zariadenie a komfortné vybavenie. V prípravnej fáze obnovy je aj interná časť urgentného príjmu a recepcia. S prácami sa tu začne už čoskoro.

V marci spoločnosť AGEL zakúpila do žiarskej nemocnice 107 ks elektrických polohovateľných postelí s príslušenstvom. „Na komforte a bezpečnosti našich pacientov nám záleží, a preto rekonštrukcia, ktorej výsledkom bude komfortné prostredie s moderným medicínskym vybavením je tou správnou investíciou,“ uviedla Ing. Ľudmila Veselá, MBA, regionálna riaditeľka Nemocníc AGEL Stred.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
[email protected]

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL