Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou Skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 45 6709 122

O nemocnici

Vďačnosť môže zlepšiť deň, dokonca zmeniť život. V žiarskej a banskoštiavnickej nemocnici ju preto oslavujú spolu so zamestnancami.

2.10.2023

Pocit vďačnosti nie je samozrejmosťou, ale rodí sa v súvislosti s prijatím, pokorou a budovaním zmyslu života. Mesiac október začína vzácnym dňom, venovaný tým, ktorí sa starajú o naše zdravie. V sieti nemocníc AGEL sa na Medzinárodný deň lekárov vyjadruje vďačnosť za ich dôležitú prácu úprimným poďakovaním a sladkou pozornosťou.

„Nesmierne si vážime ich prínos a ochotu, s ktorou každodenne pristupujú k diagnostike a liečbe našich pacientov a v neposlednom rade aj ku kolegom. Sú neodmysliteľnou súčasťou našej nemocnice, a preto sme si s radosťou spomenuli na ich veľký deň v kalendári,“ hovorí riaditeľ Nemocnice AGEL Žiar nad Hronom a Banská Štiavnica Ing. Ivan Mokrý, MPH

Tak ako svoj deň majú lekári aj sestry, v žiarskej a banskoštiavnickej nemocnici nezabudli ani na ostatných zamestnancov nemocnice. Pri príležitosti Svetového dňa vďačnosti si pre nich nemocnica pripravila milú pozornosť - rukavičky, pretože srdce a ruky sú to, čím sa navzájom dotýkame.

„Vďačnosť je schopnosť, ktorú sa môžeme naučiť pestovať a rozvíjať. Umožňuje nám prežívať pocity spokojnosti a radosti, prechovávať v sebe nádej aj v najťažších situáciách. Verím, že tieto dni kedy ďakujeme zamestnancom sú povzbudením do ďalšieho obdobia a zároveň pripomienkou nenahraditeľnosti v našom kolektíve. Len spoločný prínos v poskytovanej zdravotnej starostlivosti pacientom posúva nemocnicu neustále vpred,“ uzavrel riaditeľ nemocnice Ing. Ivan Mokrý, MPH.

 

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL